Koffeinfri kaffe

Der er mange der har et stort problem med kaffe under en slankekur. Problemet ligger ikke i kalorierne, da kaffe jo ikke indeholder kalorier, men istedet ved koffeinen.

Koffein er nemlig vanddrivende og det kan være en stor udfordring under en slankekur hvor man i forvejen skal slås med væsketab… så havner man ved løsningen koffeinfri kaffe og der kommer så næste udfordring…

Jeg drikker ikke selv kaffe men næsten alle de kaffedrikkere jeg kender er enige om at koffeinfri kaffe ikke smager særlig godt! Det stiller så et dillemma: Skal man drikke almindelig kaffe og kæmpe med sin væskebalance på grund af det vanddrivende koffein? Eller skal man drikke noget der i virkeligheden ikke smager særlig godt?

Der er nu heldigvis kommet en 3. løsning på problemet. Der er rent faktisk opfundet en koffeinfri kaffe som eftersigende skulle smage fint. Hvis du er kaffedrikker og skal tabe dig burde du overveje at kigge her: Espresso kaffe

Reklamer

1 kommentar »

  1. Hans said

    Ellers skal man drikke te. Rooibus og urtete indeholder for eksempel ikke noget koffein. -linkreklame er fjernet af redaktionen.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: